Nyhet

Vecka 50 på dagensbok.com – Jultips, chick lit och genustänk

Det är nobelvecka, luciavecka, två veckor till jul – en salig blandning av omdiskuterade festblåsor, snökaos, saffransbak, julhandel, liv och läsning. På lördag är det dags för våra årliga jul-/julklapptips här på dagensbok.com. Då tipsar vi om böcker som vi tycker att ni ska läsa, låna, köpa eller ge bort – både till jul och i största allmänhet.

Idag skriver Richard om Stig Larssons omtalade När det känns att det håller på ta slut, som han på många sätt tycker är en fantastisk bok.

Imorgon handlar det om relationer, kärlek och musik när jag recenserar Peo Bengtssons debutroman Mannen utan ryggrad.

På onsdag skriver Camilla om Marian Keyes Hemligheten på Mercu Close, en efterlängtad roman av chick litens drottning.

Lina skriver om Världens viktigaste bok av Nathalie Simonsson, och menar att detta verkligen ÄR världens viktigaste bok. Det är en lärobok om puberteten med bra tilltal, härliga illustrationer och stort genustänk, som ger hopp inför framtiden!

Och mot slutet av veckan skriver Oscar om Jefferys Eugenides En kärlekshandling, ett relationsdrama som utspelar sig under tidigt åttiotal om tre personer som befinner sig i brytpunkten mellan collegevärlden och den stora världen utanför.

Trevlig läsvecka!

Anna Carlén

Publicerad: 2012-12-10 21:42 / Uppdaterad: 2012-12-10 22:00

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?