Nyhet

Vecka 28 på dagensbok.com – Fortsatt glad sommarläsning!

Myggorna har börjat surra bland boksidorna. Vissa dagar letar sig ljumma vindar in genom öppna fönster, över nakna ben, medan regnet strilar ner andra stunder. Oavsett vilket hoppas vi att ni hittar gott om tid för den där efterlängtade sommarläsningen.
lupin

Den här veckan recenserar Oscar den sydkoreanske författaren Kyung-Sook Shins Ta hand om min mor – en berättelse om att felaktigt tro sig känna en nära anhörig utan och innan, men där det visar sig att alla sanningar enbart består av att man tagit personen för given. Att den man tror sig känna bara är en roll i förhållande till en själv och inte en individ.

Lina skriver om Niclas Christoffers debut Som Zlatan fast bättre, en ungdomsbok om ätstörningar, riktad till killar. Hon gillar tanken men är inte lika förtjust i utförandet av boken.

Marie har läst Svenska öden, en sammanställning av personporträtt ur tidskriften Filter. Hon fascineras verkligen av dessa människoöden och uppskattar de långa, litterära reportagen. Däremot är hon mer tveksam till att läsa om dem samlade i en bok och läser hellre den formen i just tidskrifter.

Trevlig vecka!

Anna Carlén

Publicerad: 2012-07-09 19:49 / Uppdaterad: 2012-07-09 19:49

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?