Krönika

Flera författare bland årets sommarpratare

Igår annonserades vilka som kommer att sommarprata i år. Som vanligt en blandad mix av artister, politiker, och som vanligt flera författare. Kanske de mest intressanta, eftersom de är vana vid att formulera sig eftertänksamt och vackert.

Några av de jag främst ser fram emot är forna programledaren till Babel, Daniel Sjölin, den 9 juli, Jenny Jägerfeld den 13 juli, Sara Bergmark Elfgren den 30 juli och Amanda Svensson den 17 augusti. Även Märta Tikkanen, norske författaren Jo Nesbö och Martina Haag kommer att sommarprata. Se hela schemat här.

Lina Arvidsson

Publicerad: 2012-06-15 11:17 / Uppdaterad: 2012-06-15 11:21

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?