Nyhet

6 december, sjätte frågan

Från och med den 1 december till och med julafton dyker det upp en fråga varje dag här på Dagensbok.com. Frågorna kommer att handla om Dagensbok.com; redaktionen, texterna och läsarna. Svaren ska gå att finna om man letar noga på sidan, varje fråga har också tre svarsalternativ. Vet ni vilka vi är? På julafton vet ni förhoppningsvis en hel del om oss. Svarar man rätt på minst 10 av de 24 frågorna är man med och tävlar om julens finaste paket fullproppat med böcker.

När vi gjorde temasida om Japan för några år sedan var det många svenska läsare som skrev om japanska författare. Vi tyckte att det vore roligt med också det motsatta, en japansk läsare som tyckte till om svensk litteratur. Junko Ikegami gästrecenserade Tanoshii Mumin ikka. Den är skriven av finlandssvenska Tove Jansson. Vad heter boken i original?

1) Trollvinter

X) Pappan och havet

2) Trollkarlens hatt

Ni kan skicka ett mejl per dag eller svara på alla frågor i ett mejl. Se bara till att vi har svaren i vår mejlbox senast den 24/12, skicka dem till redaktionen@dagensbok.com med dina svar, namn och adress. På juldagen avslöjar vi vem som får en extra julklapp av oss!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-12-06 00:00 / Uppdaterad: 2011-12-05 22:06

Kategori: Nyhet

4 kommentarer

Halloj. Kan ni inte twittra kalenderinläggen med kontot @dagensbok?

Emeli Oregistrerad 2011-12-06 00:24
 

Hej!

Alla inlägg från dagensbok ska (förhoppningsvis) gå ut automatiskt till kontot @dagensbok. Sen brukar vi vara flera som twittrar adventskalenderinläggen från våra personliga konton och då taggar vi alltid med #dagensbok.

Anna Carlén Redaktionen 2011-12-06 08:00
 

Då funkar det inte för jag följer @dagensbok och adventskalenden kommer inte ut. Tror inte alla andra inlägg kommer heller. Random publicering.

Emeli Oregistrerad 2011-12-06 12:34
 

Verkar som att det inte har publicerats några inlägg genom @dagensbok de senaste dygnen, vi jobbar på att lösa det, när allt fungerar som det ska går alla inlägg ut på twitter!

Emelie Novotny Redaktionen 2011-12-06 14:36
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?