Nyhet

Veckan på dagensbok.com

Kära vänner och bokläsare!

Vi hoppas att ni vaknat ur den djupa sömngång som präglat veckorna efter valet och bokmässan. Det må vara mörkt ute, men på dagensbok.com vill vi bara se ljus. Därför smider vi massor av planer för att peppa er(och oss själva) genom fortsättningen av denna bokhöst.

Igår tog sig Ellie an Ansvaret Ansvaret Ansvaret Ansvaret av Joar Tiberg. En diktsamling om längtan efter att få dö, upplösas, upphöra. Om att frysa fast nuet. Om jaget och språket i symbios. Och om den stora stora skräcken…

Idag recenserar Lina Marina Nilssons Hemmafru 2.0 – en bok som på ett pedagogiskt sätt sticker hål på bilden av vårt samhälle som jämställt. Lina utnämner den till en av de viktigaste just nu.

Och Oscar har läst Cormac McCarthys Blodets meridian. En westernbok lika mycket fylld av råhet och hänsynslöshet som av ett språk med vackra och nästan drömlika miljöbeskrivningar; helt enkelt en bok om onda män i ett vackert landskap.

Dessutom: på torsdag är det för andra årets i rad dags för Peter Englund att tillkännage årets nobelpristagare i litteratur. Dagensbok.com kommer såklart, enligt god tradition, att bevaka, kommentera/recensera spektaklet och vinnaren.

Trevlig vecka önskar redaktionen på dagensbok.com

Anna Carlén

Publicerad: 2010-10-05 21:52 / Uppdaterad: 2010-10-05 21:52

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?