Krönika

Ny vecka på dagensbok.com

Jag cyklar överallt nu för tiden. Tunnelbanekortet har gått ut och det är ju faktiskt sommar, då skall man cykla (miljön och sånt, ni vet). Allt som oftast har jag ett mål, men egentligen vill jag bara styra åt sidan, slå mig ner i en park och läsa istället. Kanske en av de böcker vi recenserar på dagensbok.com i veckan…

I dag recenserar jag Maria Soxbos Dagens outfit – Och andra inlägg i modebloggsdebatten. Den handlar om, just det, modebloggar. Läsvärd tycker jag!

Emelie recenserar Marian Keys Oväntat besök på Star street. Den handlar om människorna som bor i ett hyreshus i Dublin. Enligt Emelie saknar romanen det traditionella chic lit-upplägget och det kan ju vara spännande att se vad genrens okrönta drottning istället har hittat på.

Är du en av dem som inte tröttnat på den mystiska och ruskiga historien om Jack Uppskäraren? I så fall är det bara att kolla in Glenn Lauritz Anderssons bok Jack Uppskäraren – kriminalfall och legend, som Lina recenserar.

På lördag är det dessutom dags för redaktionens sommartips. Där skriver vi om vad just du skall läsa i sommar. Missa inte det!

Hälsar redaktionen för dagensbok.com

Maria Carlsson

Publicerad: 2010-06-21 19:57 / Uppdaterad: 2010-06-21 22:15

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?