Nyhet

Utställning med boken i fokus

Idag hittar man texter nästan överallt – meddelanden, uppmaningar, varningar, senaste nytt, extrapris, livsöden, vardagsdramatik, skvaller och sagor. Texter och böcker rymmer världar som förför oss, som flätas in i vårt liv, blir en del av vår verklighet. I mellanrummet mellan bok och läsare finns ett oändligt universum av tolkningar, fantasier, drömmar.

Utställningen Mellan sidorna, som hade premiär igår på Stockholms Kulturhus fokuserar på böcker och texter och hur vi läser och tolkar dessa. Mellan sidorna består av tre olika projekt, uppförda av formgivarna Magda Lipka Falck, Anna Oredsson och Julie Ulvestad från Konstfack, Grafisk Design och Illustration, och kan ses i Kulturhusets läsesalong fram till den 4 oktober.

Mer information finns på Kulturhusets hemsida.

Anna Carlén

Publicerad: 2009-08-15 13:06 / Uppdaterad: 2009-08-16 20:44

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?