Nyhet

Inget sommarlov på dagensbok.com

Det händer mycket här på dagensbok.com för tillfället. Nyligen tipsade vi om böcker i höst, kort efter det hade vi vår årliga sommarläsning och snart publicerar vi en Iran-special. Vi har dessutom tagit in nytt blod i redaktionen, börjat skriva krönikor en gång i veckan och kommer inom kort att dra igång en bokcirkel. Den startar den första juli och boken vi kommer att diskutera är Carlos Ruiz Zafóns Vindens skugga. Missa inte det.

Vi har dessutom börjat komma på fötter efter vår stora sidflytt. Eftersom alla på dagensbok.com jobbar ideellt vid sidan av sina vanliga arbeten och studier tar saker och ting tid. Det har därför dröjt innan vi har hunnit fixa funktioner som sökning och etiketter. Vi beklagar detta och hoppas att det nu fungerar som det ska.

Så fortsätt att besöka vår sida. Vi gör allt för att den ständigt ska uppdateras med nya välskrivna recensioner och spännande artiklar. Vi försöker dessutom göra den så användarvänlig som möjligt så skriv gärna till oss om ni har förslag på förbättringar.

Glad sommar!

Rasmus Landström

Publicerad: 2009-06-21 18:48 / Uppdaterad: 2009-06-21 23:46

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?