Nyhet

Debut: brottsundersökning som sorgearbete

Konstvetaren Jessika och väktaren Johan har bara varit tillsammans några månader när Johan knivhuggs till döds vid ett brutalt rån. Deras vänner tycker att de är ett omaka par, men för Jessika är det äkta kärlek. När Johan dör rämnar hennes värld och allt hon kan göra är att försöka ta reda på vad som faktiskt hänt. Men utredningen försätter henne i farligt sällskap och hon tvingas fråga sig själv om hon egentligen vet vem hennes älskade var.

”Jessika Jungs saknad” är författaren Elisabeth Gileks debutroman som släpps idag. Boken är första delen i en trilogi om kvinnor och mord och förlaget utlovar lika delar kriminalhistoria och relationsdrama.

Ella Andrén

Publicerad: 2006-08-10 20:14 / Uppdaterad: 2006-08-10 20:14

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?