Nyhet

AdLibris startar bokklubbar

I mitten av april startar den första av nätbokhandeln AdLibris nya bokklubbar. Bokklubbarna är tänka framför allt som ett sätt att få boktips inom en viss nisch eller genre och ska kombinera nätbokhandelns lätthanterlighet och snabbhet med de traditionella bokklubbarnas förmåga att guida i bokdjungeln. Först ut är Litterära klubben och den första boken där blir Joyce Carol Oates nya roman ”Djur”. Om ett eller ett par år räknar nätbokhandeln med att ha igång ett 30-tal liknande klubbar.

Ella Andrén

Publicerad: 2006-03-31 19:39 / Uppdaterad: 2006-03-31 19:39

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?