Nyhet

Två nya böcker av Stephen King 2006

Det glunkades om att skräckmästaren Stephen King skulle dra sig tillbaka efter att han häromåret levererade sjunde delen av "The Dark Tower". Men nejdå. Nyligen släppte han sin debut som deckarförfattare – "The Colorado Kid" – och nästa år kommer inte mindre än två böcker. I februari kommer "Cell" och i november "Lisey's Story". Än så länge verkar det vara lite dåligt med info om vad böckerna handlar om, men via svenska Kingsajten Följeslagarna finner vi följande:

Cell: "Buyer should be aware that CELL is a violent piece of work, which comes complete with zombies set in motion by bad cell phone signals that destroy the human brain. Like cheap whiskey, it's very nasty and extremely satisfying."

Lisey's Story: "Stephen King has written a magnificent novel very much in the mainstream of his work, about love, marriage, blood ties, and madness which calls to mind Gloria Naylor’s description of 'Bag of Bones': ‘a love story about the dark places within us all’."

Så det verkar ju som om Kingfans av alla läger har något att se fram emot.

Björn Waller

Publicerad: 2005-09-20 10:20 / Uppdaterad: 2005-09-20 10:20

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?