Nyhet

Alternativ bokmässa 28/5

Lördag den 28 maj hålls en alternativ bokmässa på Restaurang Rex i Malmö mellan kl 17 och 01. En antipolitisk manifestation för skräckromantik, individualanarkism, naturfilosofi, sexradikal feminism, exotism, fritänkeri och lyckliga graviditeter utlovas. Medverkar gör h:ström – Text & Kultur, Härnqvists förlag och Bokförlaget Textur.

Författarna Bengt Dagrin och Bo Cavefors finns på plats och signerar böcker, Dagrins Stora fula ordboken och Cavefors memoarer. Stefan Whilde presenterar två nya böcker: Samlaget och Zarathustra talar till makaronerna. Sebasthian Sommarmo och Anders Karlsson releasar poesi-cd:n Tankebilder.

Arrangemanget är en tyst fest för det skrivna ordet, så det blir ingen musikalisk eller poetisk underhållning. Däremot kommer det att hållas en tyst sekund för att hedra tidernas största rockband, The Ramones. Charles Bukowski sägs medverka i anden.

Ella Andrén

Publicerad: 2005-05-22 12:31 / Uppdaterad: 2010-02-20 11:50

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?