Nyhet

Webbtjänsten e-referens har öppnat

Nu kan du chatta med bibliotekarier och ställa frågor till biblioteket på webben, www.eref.se har öppnat några av sina tjänster. www.eref.se är ett samarbetsprojekt mellan Sverige och Åland. Bibliotekarier från hela landet hjälper besökaren – via chatt eller e-post – att hitta svaret på ställda frågor, hitta information samt få litteraturhänvisningar och länktips. Det elektroniska biblioteket har öppet måndag-torsdag 10-18 och fredag 10-16.

Den 25 april öppnar Ask the Library – Pregunte la biblioteca – Zapytaj bibliotekarza – Kysy kirjastosta – Pitajte bibliotekare – Pitajte knjižničare – Библиотека вопросов, besökaren kommer då kunna ställa frågor på finska, polska, ryska, serbiska, bosniska, kroatiska och spanska.

Ranald MacDonald

Publicerad: 2005-04-05 08:39 / Uppdaterad: 2005-04-05 08:39

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?