Nyhet

Påvens död säljer böcker

Flera bokförlag har redan börjat planera för påverelaterade böcker, bl. a. ska George Wiegel skriva en bok om påvens sista tid och framtiden för katolska kyrkan. Boken väntas komma ut senare i år. Påvens egna litterära alster säljer också som smör. Igår låg fem böcker av den avlidne Johannes Paulus II samt en biografi av just Wiegel bland de 25 mest säljande böckerna på Amazon.com. Fenomenet "sälja mer som död än som levande" gäller tydligen också religiösa ledare.

Anna Larsson

Publicerad: 2005-04-05 11:36 / Uppdaterad: 2005-04-05 11:36

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?