Nyhet

Världens längsta bokbord

För 14:e året arrangeras Världens Längsta BokBord. Nu på söndag (29 augusti) står det dukat i två rader längs Drottninggatan mellan klockan 11.00 och 18.00.

Författare signerar sina böcker längs gatan, bord vid bord med litterära llskap, boklådor, antikvariat mm.

Från tre scener talar följande författare:

Marianne Ahrne, Lena Andersson, Sten-Ove Bergwall, Heidi von Born, Mehmed Emin Bozarslan, Peter Curman, Kristin Dahl, Peter David, Rainer Ellilä, Eva Engström, Gunnel Engwall, David Ericsson, Claes Fredelius, Lars Fredriksson, Pernilla Gesén, Ingvor Goyeryd, Göran Grip, Per Holmer, Lennart Högman, Ritta Jacobsson/Helena Nurmi, Mari Jungstedt, Jonas Hassen Khemiri, Bengt af Klintberg, Solja Krapu, Gunilla Ladberg, Rose Lagerkrantz, May Larsson, Gunilla Lundgren, Torbjörn Lundgren, Inga-Lill Lundkvist, Janne Lundström, Ingvar von Malmborg, Özkan Mert, Lilian O. Montmar, Håkan Nesser, Åsa Nilsonne, Frippe Nilsson, Gerd-Karin Nordlund, Gun Qvarzell, Ludvig Rasmusson, Gunnar och Lena Rydström, Elisabeth Rynell, Karl-Erik Rosén, Helena Sigander, Ingmar Simonsson, Majlis Stensman, Ylva Stockelberg, Kerstin Strandberg, Margareta Strömstedt, Nadja och Ramona Taikon och Helena von Zweigbergk.

Arrangemanget är ett sambarbeter mellan May Larsson och Helena Sigander, Stockholms Kulturförvaltning, Författarcentrum Öst, Sveriges Författarförbund, Gun Qvarzell, Heidi von Born/Strindbergsfestivalen och Stockholm läser.

Anders Edwartz

Publicerad: 2004-08-23 15:00 / Uppdaterad: 2004-08-23 15:00

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?