Nyhet

Vinn ”För alltid Sigge”!

Även om det känns som att sommaren är långt borta när det dalar ner snöflingor i slutet av mars så kommer den! I För alltid Sigge är det sommarlov och sådär härligt och mysigt som det bara är med gräsdoftande hästar på sommaren. Därför har vi på dagensbok.com fått 5 exemplar av boken att lotta ut till dig som också längtar efter ett hästtokigt sommarlov!

För alltid Sigge

För att vara med i utlottningen skickar du ditt svar på nedanstående fråga till redaktionen@dagensbok.com senast lördagen den 30 mars. Glöm inte att skicka med din adress så att vi kan skicka boken hem till dig.

Vad heter två av hästarna som bor på Brobygårdens ridskola?

Lycka till!


Emelie Novotny

Publicerad: 2013-03-23 10:00 / Uppdaterad: 2013-03-24 10:12

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?