Nyhet

Superhjältar, familjealbum och Knausgårds fyra

April är här med allt vad det innebär. Snöhagel och solskensvärme om vart annat. I lördags bjöd vi på Marilyn Monroe-special. Det har ni väl inte missat? Igår listade vi mars månads 10 i topp där endast Sara Stridsbergs Medealand klamrat sig kvar sen februarilistan.

superhjaltar1Vi inleder årets fjortonde vecka med en dubbelrecension. Det är Andrew Kaufmans Alla mina vänner är superhjältar som är aktuell både som bok och ljudbok. Marie tycker att det är en rörande liten kärlekshistoria klädd i superhjältedräkt men hade gärna sett att den finstämnda kärlekshistorien fått ta mer plats. Anna Liv upptäcker fördelen med ljudböcker. Hon tycker att det är ett effektivt och närmast intimt sätt att umgås med en bok på. Tommy skriver om Bertien van Manens Let´s sit down before we go och att se hennes foton ifrån Östeuropa är som att titta in i ett familjealbum skriver Tommy. Camilla har läst fjärde delen av Karl Ove Knausgårds Min kamp. Detta och ännu mer tänkte vi be att få förgylla er vecka med kära läsare. Häng med!

Anna Liv Lidström

Publicerad: 2012-04-02 10:00 / Uppdaterad: 2012-04-02 00:11

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?