Nyhet

Vecka 45 på dagensbok.com

Vi har redan hunnit nästan till mitten av vecka 45. Höstlovet är redan slut i vissa delar av landet, medan det kanske inte hunnit börja än i andra. På dagensbok.com har vi lämnat en fantastisk ungdomsboksvecka bakom oss och för er som missat den, går det att kika in för att få en repris här.

img_0213

Den här veckan började med att Oscar skrev om Britt-Marie Matssons Vi tolererar inga förlorare – en roman där Matsson följer Kennedyklanen under hundra år.

Idag skriver Johan om nobelpristagaren Tomas Tranströmers Ungdomsdikter och hittar utgåvans största stund i Anteckningar från lappsjukans domän.

Tommy recenserar Mariken Wessels Elisabeth – I want to eat. Hur mår Elisabeth egentligen? Varför är hon på sjukhus? Mariken Wessels berättar en gripande och tragisk historia. Det är en bok som består av bilder och vykort från 70 talet som hittats på en loppmarknad, som redigerats ihop till en berättelse, sann eller påhittad.

Camilla skriver om Måns Wadensjös ABC-staden, som handlar om Vällingby då och nu och är Wadensjös andra bok. Tidigare har han gett ut rosade debuten Förlossningen.

Imorgon handlar det om mat när Kettil som skriver om Matmolekyler: Kokbok för nyfikna av Lisa Förare Winbladh.

Det blir även seriefredag i form av Matilda Rutas Tummelisa eller den andre vildmarken, som recenseras av Anna N. Emelie bidrar med en text om Lina Neidestams erotiska serieroman Maran.

Trevlig vecka

önskar

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-11-08 19:58 / Uppdaterad: 2011-11-09 08:05

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?