Nyhet

Vecka 20 på dagensbok.com

Idag på dagensbok.com sörjer vi liksom resten av Litteratursverige Birgitta Trotzigs bortgång.

Olivia i Sara Ohlssons debutroman Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag, tror att hon kommer att dö när snygg-John dumpar henne. Men Olivia har kompisar som pushar och en sexualitet att utforska och Anna C konstaterar att det är ytterligare en strålande ungdomsbok den här våren!

Till på lördag har Ella läst Chimamanda Ngozi Adichies senaste, en novellsamling om identitet och makt – bland annat skärskådar hon detta att vara afrikansk författare på ett brutalt avslöjande och riktigt roligt sätt.

Dessutom bjuder vi på Haruki Murakamis 1Q84, Ru av Kim Thuy och Lucy Dillons Ensamma hjärtan och hemlösa hundar. På fredag får ni möta vår nya redaktör och skribent Ingrid som har träffat och porträtterat Joakim Forsberg – med andra ord: missa inte!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-05-16 11:41 / Uppdaterad: 2011-05-16 19:50

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?