Krönika

Veckan på dagensbok.com – Våren!

Kära ni,

Det här blir veckan när våren drar igång på allvar. Imorgon är det första mars, och även om det kanske inte ser ut så just nu kommer vi alla att vakna med pollenallergitäppa i näsan och fågelkvitter i öronen innan helgen är här. Eller… det går ju i att drömma.

I alla fall. Till veckan ger vi er bland annat det här:

”¢ Anna Livs recension av Hans Koppels Kommer aldrig mer igen – en rafflande, ryslig historia om en kvinnas försvinnande och spår som leder både bakåt och framåt i tiden. Om hämnd, ovisshet och ondska.
”¢ Oscars text om Alla monster måste dö av Magnus Bärtås och Fredrik Ekman. En reseskildring från Nordkorea med en parallellhistoria om hur nuvarande diktatorn Kim Jong III på sjuttiotalet kidnappade Sydkoreanska filmskapare för att tvinga dem att arbeta för Nordkoreanska filmindustrin.
”¢ På lördag skriver Ella om Farbrorn som inte vill va’ storKlas Gustafsons biografi över Gösta Ekman. En trivsam bok om en imponerande och finurlig skådespelare och en omistlig del av svenskt film- och teaterliv under stora delar av 1900-talet.

Trevlig vecka,

önskar

Redaktionen på dagensbok.com

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-02-28 21:00 / Uppdaterad: 2011-02-28 22:49

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?