Nyhet

Englund vs Ranelid

Ni har säkert inte missat Peter Englunds uttalande på sin blogg häromdagen. Där skriver Peter Englund att Björn Ranelid, som är en av deltagarna i årets upplaga av Let’s dance, uppmanat honom att delta i dokusåpor. Peter Englund skriver att det inte kommer att hända men har inga invändningar mot att Björn Ranelid gör det eftersom ”allt som håller Ranelid borta från skrivandet välkomnas”.

Jag är beredd att hålla med Peter Englund i detta påstående, men vet inte om det är bättre att Björn Ranelid dansar i teve eftersom det mest gör det ännu svårare att undvika honom. Vad tycker ni?

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-01-11 13:15 / Uppdaterad: 2011-01-11 13:16

Kategori: Nyhet

3 kommentarer

Björn Ranelid <3

Beata Leonhardt Oregistrerad 2011-01-11 15:44
 

Jag håller med Ranelid, akademien kan gott visa upp sig i fler sammanhang än de litterära. Bra ”reklam” om inte annat. Det ser inte bra ut att Svenska Akademiens ständige sekreterare uttalar sig så nedsättande om en författare.

Eva Björnberg Redaktionen 2011-01-12 11:55
 

Rätt låg nivå av Englund tycker jag. Finns ingen anledning sänka någon på det sätt för att man är/blir irriterad. En gissning är att det ligger mer bakom än en förflugen kommentar från Ranelids sida- vore intressant att veta vad:)

Anna Larsson Redaktionen 2011-01-12 15:01
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?