Nyhet

Nytt serieförlag ger ut två nya titlar…kanske

Det är de nystartade Komika förlag som vill ge ut titlarna »Komtopia« och »Chill« men det kommer bara hända om tillräckligt många teckar sig för en prenumeration i förväg. Distribution via traditionella kanaler är ett av de stora hindren för nystartade mindra tidningar och därför försöker man hitta alternativa former.

– I dag pågår en långsam död på seriemarknaden, säger Mikke Schirén, som står bakom Komika förlag. Jag har valt att starta Komika förlag för att råda bot på detta, och jag är säker på att läsare och köpare finns, och tror att tillräckligt många kommer att teckna en prenumeration.

Björn Hagström

Publicerad: 2005-06-15 10:46 / Uppdaterad: 2005-06-15 10:46

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?