Nyhet

Premiär för Klubb Ruin

Bokförlaget, bokklubben och tidskriften Ruin startar nu även en klubb – Klubb Ruin. Som enligt egen utsago är en "mitt-i-veckan-lekplats för musik, konst och poesi belägen i Södra Teaterns vackra foajé”. Här är det tänkt att en salig blandning av olika kulturyttringar ska mötas under ett och samma tak: singer/songwriters, elektronikaartister, poeter, dj:s och konstnärer av olika slag.

På premiärkvällen den 2 februari medverkar bland annat Göteborgspoeten Johannes Anyuru (som debuterade 2003 med diktsamlingen "Det är bara gudarna som är nya"), Sylvester Schlegel (mer känd som trumslagaren i The Ark) med sitt singer/songwriter-sidoprojekt The Band-influerade The Guild och konstnären Jessika Tibblin som ställer ut sina keramikkreationer.

Mikael Lehikoinen

Publicerad: 2005-01-18 22:18 / Uppdaterad: 2005-01-18 22:18

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?