Krönika

Jag fick dryga hinken …

”Jag fick dryga hinken med fisk på näten, bland annat en liten gädda som satt mitt i ett kluster av småabborrar. En sådan gädda ville jag ju hellre ta på spö om några år, så jag tog hem den för att den skulle få möjlighet att i lugn och ro bli helt återställd efter de bressyrer nylonmaskorna åsamkat den.

Med lite omvårdnad läkte den ihop finfint och hur det nu kom sig blev den kvar där hos mig och förvånansvärt snabbt gjorde den sig hemmastadd i stugan hos mig. Jag får medge att jag blev ganska fäst vid den här gäddan – jag var ju ensam och behövde lite sällskap.

Visserligen krävde den en hel del försorg och tillsyn, men den lärde sig snabbt mina rutiner och överraskade mig redan efter någon månad med att avlasta mig från enklare hushållsbestyr.” (Peter Kihlgård)

David Enemar

Publicerad: 2003-08-04 19:11 / Uppdaterad: 2010-01-12 01:38

Kategori: Krönika

3 kommentarer

Ang boken "Vem är psykopat"

Vansinnigt att en psykolog/psykiater kan påstå något dyligt, av dom 20 punkterna så är det bara punkt 6 och punkt 8 som stämmer in på en psykopat, dom andra punkterna har ingenting med människosyn eller medlidande/empati att göra!

Då skulle min polare Johan vara råpsykopat då så kriminell som han har, nej du, han är världens goaste snällaste & omtänksammaste kille, en kompis som han växer inte på träd!

Dom där diagnorerna är faschistiska förtryckardiagnoser för att dom inte tycker om kriminella. Åk till Kumlabunkern & titta på dom som jobbar där, där kan man snacka om psykopater!!! Låsa in någon i en cell i 15 år det är ju så jävla stört så det finns inte!

Ditt namn Oregistrerad 2006-10-15 16:56
 

Ang kommentaren

Michael Pettersson heter jag förresten Oregistrerad 2006-10-15 16:57
 

Michael: Nu är det väl inte personalen på bunkern som egenmäktigt beslutat sig för att låsa in internerna. Flera av dem har säkert fått någon form av fällande dom innan de hamnade innanför murarna.

Bliza Oregistrerad 2006-10-18 07:24
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?