Nyhet

18 december, artonde frågan

Från och med den 1 december till och med julafton dyker det upp en fråga varje dag här på Dagensbok.com. Frågorna kommer att handla om Dagensbok.com; redaktionen, texterna och läsarna. Svaren ska gå att finna om man letar noga på sidan, de flesta av frågorna har också tre svarsalternativ. Vet ni vilka vi är? På julafton vet ni förhoppningsvis en hel del om oss. Svarar man rätt på minst 10 av de 24 frågorna är man med och tävlar om julens finaste paket fullproppat med böcker.

För snart en månad sedan befann sig stora delar av redaktionen på bokmässan i Göteborg. Under rubriken ”Fredag på bokmässan” skrev Emelie om vad vi upplevde den dagen. Bland annat hölls då en manifestation för journalisten Dawit Isaak som sedan 10 år tillbaka sitter fängslad i Eritrea. Två nobelpristagare talade under den manifestationen, vilka då?

1) Herta Müller och Orhan Pamuk.

X) Orhan Pamuk och Jean-Marie Gustave Le Clézio.

2) Mario Vargas Llosa och Herta Müller.

Ni kan skicka ett mejl per dag eller svara på alla frågor i ett mejl. Se bara till att vi har svaren i vår mejlbox senast den 24/12, skicka dem till redaktionen@dagensbok.com med dina svar, namn och adress. På juldagen avslöjar vi vem som får en extra julklapp av oss!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-12-18 00:00 / Uppdaterad: 2011-12-18 11:23

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?