Nyhet

Vecka 35 på dagensbok.com

Vecka 35 kan vara veckan då hösten börjar på riktigt. Vi har bestämt att när hösten börjar på riktigt är det läge att göra något nytt. Därför drar vi igång Dagensboks tio-i-topp-lista den här veckan.

Vi tänker oss, inte helt oväntat, en lista där vi i redaktionsgruppen presenterar månadens tio bästa böcker på Dagensbok. Listor finns ju överallt, tänker ni kanske nu. Sant, det gör det. Men vår lista finns bara på dagensbok.com

Mer då?

Idag fortsätter Emelie på de populära bokhyllepresentationerna och radar upp både nytt, gammalt och återfunnet ur sin hylla. En viss vit kissekatt har också smugit sig med in, fastnat på bild och verkar trivas bland alla böckerna.

Kettil har läst När skruven dras åt av Henry James – en skräckgotisk thriller som utspelar sig på ett öde gods. Kettil fascineras av James berättartekniska briljans men blir aldrig riktigt rädd.

Lina skriver om Karolina Bångs fantastiska seriebok Cowgirls. Bång har skapat en Vilda Västern-värld med erotiska inslag, befolkad av lesbiska kvinnor. Det är en hit!

Anna Liv recenserar Åke Edwardsons Möt mig i Estepona. Det är en febrig berättelse där ett dolt förflutet lägger krokben för en mans hela tillvaro. Om en hämnd som inte låter någon komma undan. Anna Liv blir andfådd och drabbad av denna välskrivna psykologiska thriller.

Trevlig vecka,

önskar

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-08-29 21:31 / Uppdaterad: 2011-08-29 22:59

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?