Nyhet

I solen med dagensbok.com – vecka 26

Bättre sent än aldrig har åtminstone delar av redaktionen hittat tillbaka från midsommarfirandets ängar och långbord. Somliga stannar dock i gröngräset eller packar för fullt för att bege sig någonstans lång, långt bort. Men vi tänker att oavsett om man vill resa i det reella eller i fiktionen, så behövs boktips!

Emelie har läst sin traditionella sommardeckare som i år fick bli Helgonet av Carin Gerhardsen. Det är en kriminalroman med traditionellt upplägg, det inleds med mord och mördaren lämnar kvar spår på kroppen som ska tydas. Därefter följer en oväntad och annorlunda vändning och upplösning.

Anna C skriver om Nicole Krauss Det stora huset – en av vårens mest omtalade amerikanska romaner, där ett skrivbord spelar en viktig roll och där mycket kretsar kring människor med en viss sorts personlighet.

sommarbild

Irene recenserar en ny, svensk varulvsroman – Vargsläkte av Caroline L. Jensen, som är den första delen av tre. Här är det idylliska Skåne som drabbas av mystiska försvinnanden och hemliga ritualer …

Tills på lördag har Ella läst läkaren och journalisten Björn Ramels Läkare utan vapen. Ett reportage om antibiotikaresistens, en spännande och skrämmande skildring av läkemedels- och sjukdomshantering som fick henne att undra om det inte egentligen är världen som är lite sjuk.

Trevlig vecka,

önskar

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-06-28 21:33 / Uppdaterad: 2011-06-29 10:57

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?