Nyhet

Läs böcker med TV-serier: Mad Men

Alla TV-serier måste ju ha en bibliografi nu för tiden. I går började nya säsongen av den kanske bästa TV-serien just nu, Mad Men. I USA alltså, för här i Sverige får vi ju förstås vänta ett bra tag (om man inte har *ahem* andra möjligheter att se det).

Men tillsvidare kan man i alla fall ladda upp med att läsa de böcker som inspirerat serien. The Daily Beast har listan här, med tips på både Rand, Plath, Yates och andra. Tänd en cigg, säg något mansgrisigt, och gå tillbaka till det 50-tal som aldrig var annat än en smart och bedräglig fiktion.

Björn Waller

Publicerad: 2009-08-17 12:09 / Uppdaterad: 2009-10-19 19:37

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?