Nyhet

Nya i redaktionen

Såhär mitt i sommaren ökar vi redaktionen betydligt. Vi har tre nya redaktionsmedlemmar som vi hälsar varmt välkomna.

Anna Carlén bor just nu på Västgötaslätten men har siktet inställt på Stockholm. Hon tycker om bra pop, kallt kaffe och haikudikter. På sommaren använder hon litteratur som sömnmedel eftersom hon ständigt vaknar alldeles för tidigt av alla kvittrande fåglar. Hon har en ambition att läsa fler klassiker och tegelstenar och har därför tänkt ägna resten av året åt att ta sig igenom Roberto Bolaños 2666 på spanska.

Maria Carlsson är exilvästgöte och numera hemmavarande i Stockholm. När hon inte läser god litteratur studerar hon ekonomi och bakar surdegslimpor.

Anna Nygren är besatt av allt som har det minsta med kultur eller kreativitet att göra och har under ändlösa bussfärder lärt sig uppskatta böckernas underbara värld. Önskar intensivt att hon själv kunde skriva ett stort verk och i väntan på inspiration läser Anna allt hon kommer över, från modern fysik till ungdomspoesi, men mest blir det skönlitteratur. Bor i en liten håla på landet utanför Norrköping och är med sina nitton år bland de yngsta på redaktionen.
Anna Nygrens första recension publiceras på söndag 28/6.

Stina Sigurdsson

Publicerad: 2009-06-26 10:30 / Uppdaterad: 2009-12-18 14:13

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?