Nyhet

Litteraturkonferens i Stockholm

Mer än 800 författare och översättare befinner sig just nu i Stockholm för den stora konferensen Waltic som pågår 29/6 till 2/7. Det mesta av konferensens seminarier, som kretsar kring berättande, yttrandefrihet och läskunnighet, är enbart för deltagarna, men det finns ett digert program även för allmänheten på Kulturhuset och Stadsbiblioteket. Exempel på författare man kan lyssna på är Philip Pullman, Assia Djebar, Calixthe Beyala och Jonas Hassen Khemiri. Mer information finns på Waltics hemsida.

Alice Thorburn

Publicerad: 2008-06-30 12:10 / Uppdaterad: 2008-06-30 12:10

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?