Nyhet

Potter i bokpiraters händer

Den sjätte delen om Harry Potter fanns i händerna på bokpirater som ville sälja stulna kopior av boken för 50.000 pund till brittisk tabloidpress, skriver Aftonbladet. De två misstänkta männen, varav en jobbat på distributionslagret där exemplaren förvaras, försökte inte bara sälja kopiorna utan de sköt även pistolskott mot Sun-reporterns huvud. Männen är nu gripna av polisen.

”Harry Potter and the Half Blood Prince” släpps på engelska den 16 juli (i England, USA, Canada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika) och är idag en av de mest förbeställda böckerna på bl.a. Amazon.com. De tidigare böckerna har tillsammans sålts i över 100 miljoner exemplar och översatts till 62 olika språk.

Mikael Lehikoinen

Publicerad: 2005-06-05 17:02 / Uppdaterad: 2005-06-05 17:02

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?