Nyhet

Succé för manga-community

Barn- och ungdomsboksförlaget Bonnier Carlsen har startat en Manga-community för barn och ungdomar. Enligt ett pressmeddelande från förlaget har communityn efter två månader redan fått över 6 000 medlemmar.

- Intresset för manga har precis börjat ta fart i Sverige och vi ser mycket ljust på de kommande åren. BC Manga är en del av en långsiktig strategi för att behålla och stärka vår relation till läsarna. Att vi fått mer än 6 000 medlemmar på två månader är ett fantastiskt resultat, säger Anna Ekström, produktchef på Bonnier Carlsen.

Anders Edwartz

Publicerad: 2005-04-20 15:02 / Uppdaterad: 2010-01-14 00:38

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?