Nyhet

Nordisk bilderbokstävling

Rabén & Sjögren utlyser i samarbete med förlagen Aschehoug i Norge, Gyldendal i Danmark, Werner Söderström i Finland och Nordisk kulturfond en nordisk bilderbokstävling.

Tävlingen är öppen för alla men du ska vara skriven och bo i det land du tävlar. Jurys i respektive land väljer fem bidrag som går vidare till en nordisk del av tävlingen där en slutlig segrare utses som får 100.000 kronor och garanterad utgivning i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Dessutom utses nationella vinnare som får vardera 50.000:- och garanterad utgivning i sitt eget land.

Manus/tävlingsbidragen ska vara anonyma och lämnas in senast den 15 augusti 2004. Vinnarna underrättas personligen den 4 oktober 2004 och dagen därpå offentliggörs resultatet. Prisutdelning kommer att äga rum under barnbokmässan i Bologna, Italien, våren 2005.

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2004-05-09 09:33 / Uppdaterad: 2004-05-09 09:33

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?