Nyhet

Avslöjande memoarer

Enligt DN väntas författaren George Plimpton, 76 år, skriva sina memoarer. Plimpton var med och startade The Paris Review och publicerade tidiga texter av Philip Roth, Jack Kerouac och den nära vännen Ernest Hemingway.

Dessutom har han varit med i film av bland annat vännen Warren Beatty och seglat med president Kennedy. Med Plimptons stora vänskapskrets inom kändisvärlden kan memoarerna komma att avslöja en hel del. Memoarerna ska vara klara 2006.

Ranald MacDonald

Publicerad: 2003-08-11 02:03 / Uppdaterad: 2003-08-11 02:03

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?