Krönika

Bokmässeveckan på dagensbok.com

Dagensbok.com åker till Bokmässan i Göteborg! Under fyra fantastiska dagar kommer delar av vår redaktion att sväva runt i mässhallarna och träffa författare, plöja seminarier, lyssna, läsa, skratta, samtala, spana, nätverka och kanske framför allt ägna sig helhjärtat åt böcker!

Självklart kommer det också att bloggas och rapporteras från mässan. Ni som valde att stanna hemma kommer att känna det som om ni vore på plats på riktigt.

För er som vill ha en försmak av de kommande dagarna bjuder vi idag på Sjöjungfruns andra fot av bokmässeaktuelle Mia Couto, som enligt Björn är en skarpsynt om än ibland lite pekpinneaktig satir om nya och gamla självbildskrockar i dagens Afrika.

Senare i veckan recenserar Maria Marcus Priftis Gå på djupet som är en bok om fotboll och om att växa upp och om livet sådär allmänt. Maria har även passat på att fånga Marcus Priftis för en intervju, så alla ni som älskar fotboll, eller fotbollsböcker eller kanske bara livet i allmänhet – missa inte detta!

bockerna

Trevlig bokmässevecka önskar redaktionen på dagensbok.com!

Anna Carlén

Publicerad: 2010-09-22 19:58 / Uppdaterad: 2010-09-22 20:28

Kategori: Krönika

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?