Nyhet

Dagensbok vecka 51

Det här är veckan då vi kan börja räkna dan före, dan före, dan före osv. Det lackar mot jul och hos de små (och förhoppningsvis de stora) lurar det en spänd förväntan i maggropen. Men vi vet också att det är mycket som ska fixas inför julen. Har ni alla julklappar klara? Ni har väl inte missat att vi bjöd på våra bästa julklappstips i lördags? Sök på julklappstips så får ni förslag på böcker att lägga under granen, för de bästa julklapparna är väl ändå de hårdaste. Än finns det tid att besöka bokhandeln eller beställa på internet.

Och som varje vecka kan ni spana in vad vi skriver om här varje dag.

Marie skrev igår om Nina Björks Lyckliga i alla sina dagar. Om pengars och människors värde. Årets viktigaste bok enligt henne. Vi kan också bjuda på en intervju med Nina Björk som Marie träffade under bokmässan i Göteborg.

Vi skriver också om magiska bilder i form av fotoboken Magic Bar av Kenneth Gustavsson som Tommy recenserar och idag kan ni läsa om en vindlande kärleksexplosion i form av Bjørn Rasmussen roman Huden är det elastiska hölje som omsluter hela lekamen, recenserad av Anna C.

Mycket god läsning önskar vi på Dagensbok!

Camilla Hällbom

Publicerad: 2012-12-18 13:00 / Uppdaterad: 2013-03-04 18:20

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?