Nyhet

Novellix 1 år!

Igår bjöd förlaget Novellix och grundarna Lena Hammargren och Erika Palmquist till födelsedagskalas, eftersom det är så fiffigt ordnat att alla fyller år på samma dag. Succén som de har skapat med Novellix på bara exakt ett år skulle ju givetvis firas ordentligt! Jag, Emelie och Anna C var där.

Några av de författare som förlaget har hunnit ge ut under sitt första år var där och läste ur sina noveller. Helena Granström läste ur den nya novellen Skördebrev som Emelie recenserar i vår stora novellspecial imorgon. Cilla Nauman läste om den jobbiga perioden i livet när någon har gett sig in för att förstöra så mycket för en och man får chansen att hämnas ur novellen Lära sig och Jens Liljestrand läste om chockerande kärlek och åtrå ur novellen Sandhamn.

novellixfest

Det bildades dansgolv, sjöngs högtidligt för födelsedagsbarnen och åts tårta såklart.

Vi åkte givetvis hem till slut med nyinköpta Novellixer i väskorna. Vi önskar Novellix, Lena och Erika vidare framgångar, en bättre start kunde de inte ha fått.

Camilla Hällbom

Publicerad: 2012-01-27 18:00 / Uppdaterad: 2012-01-27 22:53

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?