Nyhet

Normal förlag lägger ner verksamheten

Queerförlaget Normal meddelade igår att de efter fem år i branschen lägger ned förlaget. Anledningen är den lågkonjunktur som drabbat bokbranschen. Normal förlag hade som mål när förlaget startade att de skulle etablera hbtq-litteraturen som en egen genre och är nöjda med att ha lyckats med just detta. Den planerade utgivningen för hösten 2010 och våren 2011 kommer att tas över av andra förlag. Under Pridefestivalen i Stockholm senare i sommar kommer det finnas chans att köpa förlagets böcker till utförsäljningspriser.

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-07-02 11:20 / Uppdaterad: 2010-07-02 11:17

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?