Nyhet

Goda nyheter för alla Harry Potter-fans

J.K. Rowling meddelar på sin hemsida att hon skrivit klart den sjätte boken om Harry Potter och skickat in manuskriptet till sitt förlag. Hon har döpt den till ”Harry Potter and the Half-Blood Prince”. Rowlings förlag, Bloomsbury, meddelar samtidigt att boken beräknas komma ut på engelska (i England, USA, Canada, Australien, Nya Zeeland och Sydafrika) den 16 juli nästa år. Något svenskt releasedatum finns dock ännu inte.

Man kan förbeställa ”Harry Potter and the Half-Blood Prince” på bl.a. Amazon.com, där boken redan intagit första platsen på försäljningslistan. De tidigare böckerna har tillsammans sålts i över 100 miljoner exemplar och översatts till 62 olika språk.

Mikael Lehikoinen

Publicerad: 2004-12-22 10:57 / Uppdaterad: 2004-12-22 10:57

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?