Nyhet

För att vi gillar att ni gillar böcker!

Vi på dagenbok.com är förstås väldigt förtjusta i att ni gillar böcker så mycket som ni gör, ja nästan lika mycket som vi gör får vi för oss ibland. Och just nu gillar vi extra mycket att ni gillar böcker.

Så här är det:

Dagensbok.com finns även på Facebook och för alla er som gillar oss där, både nya och gamla, finns det nu stor chans att vinna fina bokpaket. Hur många bokpaketen blir och hur ofta de kommer att lottas ut är upp till er. För var tjugonde ny gillare i vår facebook-grupp kommer vi att lotta ut ett bokpaket bland alla våra gillare. Så ju oftare du delar våra inlägg och bjuder in dina kompisar och andra bokintresserade till vår grupp, ju större chans har just du att vinna böcker.

Facebook-gruppen välkomnar såklart även fyrbenta bokgillare!

Facebook-gruppen välkomnar såklart även fyrbenta bokgillare!

I skrivande stund har vi 468 gillare, det första bokpaketet kommer alltså att lottas ut när vi har nått 488 gillare. Det borde vi klara av redan idag. Och de böcker som lottas ut i det allra första paketet är den sprillans nya Örfilen av Christos Tsiolkas (läs mer om den på förlaget här) och Mari Jungstedts senaste pocket Det fjärde offret, en riktigt spännande och välskriven deckare.

Finns det någon som inte gillar det här?

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-08-20 10:00 / Uppdaterad: 2012-08-19 21:42

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?