Nyhet

Vecka 23 på dagensbok.com: Vi bjuder på sommarbuffé!

Även om de första dagarna i juni har blåst och regnat bort, är juni sommarfesternas högtid. Så här års finns det oftast mycket att fira, studenter, brudpar, födelsedagsbarn, midsommaraftnar eller bara den stundande sommaren. Därför har vi på dagensbok.com samlat vårens böcker om mat och och bak på lördag. Det blir allt ifrån mingelmat, till matiga sallader och tårtor och cup cakes. Låt er väl smaka!

sverige-forever-in-my-heart_omslagImorgon skriver Lina om Niklas Orrenius reportagebok Sverige forever in my heart, som inte bara tar upp främlingsfientligheten i Sverige, utan även utomlands. Den nystar i jobbiga känslor som intolerans, rädsla för det nya och övertygelsen hos de människor som själva försöka skapa rättvisa, på en mer eller mindre stabil åsiktsgrund.

Imorgon presenterar vi även vilka tre som är lyckliga vinnare av varsitt signerat exemplar av Eld, håll utkik här på Dagensbok och i era mejlboxar!

ochenmanadgarfortarenuanetthjartslag_omslagMarie har läst Bodil Malmstens senaste loggbok Och en månad går fortare nu än ett hjärtslag, och påminner sig om att hon måste vidga sin syn på vad ett blogginlägg är och kan vara. Då många andra bloggar är snabba, slarviga och privata publicerar Malmsten litteratur på sin blogg. Som alltid är det kompromisslöst, kunnigt, vresigt och roligt.

På fredag handlar det om de två senaste svenska översättningarna av den brasillianska författaren Clarice Lispector, debuten Nära det vilda hjärtat och novellsamlingen Familjeband. ”Filosofiskt och bland det vackraste språk jag har läst”, säger Camilla.

Ny månad betyder såklart även ny topplista, spana in maj månads bästa böcker här och låt dem förgylla försommaren.

Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com!

Emelie Novotny

Publicerad: 2012-06-04 22:00 / Uppdaterad: 2012-06-04 21:56

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?