Nyhet

20 december, tjugonde frågan

Från och med den 1 december till och med julafton dyker det upp en fråga varje dag här på Dagensbok.com. Frågorna kommer att handla om Dagensbok.com; redaktionen, texterna och läsarna. Svaren ska gå att finna om man letar noga på sidan, de flesta av frågorna har också tre svarsalternativ. Vet ni vilka vi är? På julafton vet ni förhoppningsvis en hel del om oss. Svarar man rätt på minst 10 av de 24 frågorna är man med och tävlar om julens finaste paket fullproppat med böcker.

En av våra skribenter på Dagensbok.com skriver ofta om fotoböcker. Vem då?

1) Richard Pleijel

X) Tommy Arvidson

2) Anna Nygren

Ni kan skicka ett mejl per dag eller svara på alla frågor i ett mejl. Se bara till att vi har svaren i vår mejlbox senast den 24/12, skicka dem till redaktionen@dagensbok.com med dina svar, namn och adress. På juldagen avslöjar vi vem som får en extra julklapp av oss!

redaktionen, dagensbok.com

Publicerad: 2011-12-20 00:00 / Uppdaterad: 2011-12-19 23:46

Kategori: Nyhet

2 kommentarer

Jag önskar mig två saker från Dagensbok i julklapp. För det första att ni gör så man ser nyheter och krönikor mer tydligt. För det andra att ni gör så att man kan sortera bland gamla recensioner efter betyg.

Karl Oregistrerad 2011-12-20 12:37
 

Karl, om du väljer Arkivet, kan du klicka fram samtliga nyheter och krönikor. De listas kronologiskt. Men håller med om att det kan vara svårt att söka fram något specifikt. Välj avancerad sökning för att söka på betyg, med hjälp av tecknen = > och <
Det fungerar bra.

Eva Björnberg Redaktionen 2011-12-20 19:49
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?