Nyhet

Vecka 37 på Dagensbok: Bokmässeplanering

Med en knapp vecka kvar till Bokmässan 2011 är det full fart och flit på redaktionen. Såklart. Hur skulle det annars sett ut? Igår samlades jag tillsammans med Camilla, Anna C och Anna Liv för en heldag med förberedelser till de intervjuer vi har bokade under mässan. Vilka superspännande författare vi ska träffa
håller vi dock för oss själva ett litet tag till.

Emelie läser

Anna Liv

Jag och Anna Liv, läser, skriver och klurar ut spännande intervjufrågor.

På lördag går vi djupt in i bokmässans tema för i år, tyskspråkig litteratur. Vi har letat upp vad vi har av temat i arkivet och bjuder även på massor med nya böcker från de tyskspråkiga delarna av Europa. Så nu har ni inte längre någon anledning att komma till mässan utan den blekaste aning om författarna bakom årets tema!

Självklart är veckan också späckad med flera fina recensioner av aktuella böcker, precis som vanligt. Idag skriver Ingrid om Barbro Lindgrens nya bok för vuxna, Ingenting hände två gånger. En bok i dagboksform och Barbros Öland. Anna L har läst Simon Becketts Från andra sidan graven och upplevt deckartröttheten, trots att boken egentligen inte var illa alls. Mot slutet av veckan skriver Oscar om Belägring av Hassan Loo Sattarvandi, uppföljare till prisbelönta Still som även den utspelas i Stockholmsförorten Hagalund, men denna gång femton år tidigare.

Idag tar vi även upp bokhylle-måndagarna med Marias fina presentation av sin bokhylla, där böckerna står tillsammans med prydnadssakerna på nionde våningen i en av Stockholms södra förorter.

Böcker

Konsekvensen av att vi svämmar över av böcker på redaktionen blir en diger bokutlottning. Den kommer att ta fart efter bokmässan och förhoppningen är att vi kan lotta ut tjusiga bokpaket flera gånger fram till jul. Håll utkik här på dagensbok.com framöver!

Trevlig bokvecka önskar vi på dagensbok.com!

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-09-12 13:00 / Uppdaterad: 2011-09-12 12:26

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?