Nyhet

Res med dagensbok.com i veckan!

Det är den där tiden på året när man väntar, jag gör det i alla fall, efter längre dagar, att få ta itu med, börja om. Men just nu längtar jag mest efter den där stundande semestern i värmen och solen. Jag stillar självklart min längtan efter att sätta mig på det där flyget med att följa med dagensbok.com ut i världen, för att det inte finns något bättre tidsfördriv.

Idag bjuder Björn på Ett piggsvins memoarer av Alain Mabanckou där varje människa har en dubbelgångare i form av ett djur. Det är en befriande bok i den annars så klichéartade genren ”Afrikansk litteratur”.

Senare i veckan tar vi oss till Spanien och en av landets största nu levande poeter Clara Janés. Eva har läst hennes bok Skogens hemligheter som förvånande är hennes enda bok som har översatts till svenska.

Jag har läst debutanten Hanna Wikmans Lift som tar oss ut i Europa och tillbaka hem till Sverige igen. Det är en utopisk bok om ett könsneutralt samhälle, att slippa leva som alla andra och att gå dit fötterna leder en.

Trevlig läsning önskar redaktionen på dagensbok.com

Emelie Novotny

Publicerad: 2011-01-24 11:00 / Uppdaterad: 2011-01-29 22:08

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?