Nyhet

Ny vecka på dagensbok.com

Förra veckan konstaterade Maria att vi bara skriver om vädret i dessa utskick, så därför tänkte jag låta bli att nämna regnet som smattrar (…) och istället börja med Bokmässepepp. För nu är det faktiskt mindre än två veckor kvar till bokparadiset i Göteborg. Där kommer du troligtvis att kunna köpa på dig några av böckerna som vi skriver om i veckan, om de faller dig i smaken förstås.

Idag skriver Stina om Karin Alvtegens En sannolik historia, som är en riktig sträckläsningsbok om det som är okänt och annorlunda och att misslyckas med att försöka fly från sig själv.

Poeten Johannes Anyuru har precis släppt sin debutroman Skulle jag dö under andra himlar, imorgon skriver Lina vad hon tycker om den.

Alice bjuder oss på versroman, enligt författaren Helena Granström. Hennes roman Osäkerhetsrelationen är skriven på knapphändig prosa med lyriska inslag, det är en fascinerande historia om var gränsen går för det vi kan ha kunskap om. Den har sin utgångspunkt i kvantfysiken, språket och de mänskliga sinnenas relation till omvärlden.

Dessutom bjuder Oscar på en Nick Hornby som är tillbaka där han var på 90-talet. Juliet Naked handlar om tre 40+ män vars hobbyer betraktas som besatthet av omgivningen.

Trevlig läsning!

Emelie Novotny

Publicerad: 2010-09-13 11:15 / Uppdaterad: 2010-09-13 11:18

Kategori: Nyhet

2 kommentarer

Jag har längtat jättemycket efter Johannes bok! Roligtatt ni skriver om den! Ska kolla imorgon! Är den jättetjock?

Maja Oregistrerad 2010-09-13 12:57
 

Den är ganska tjock, 403 sidor närmare bestämt. Jag ska försöka göra en läsvärd recension av den till imorgon, då! :)

Lina Oregistrerad 2010-09-13 15:17
 

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?