Nyhet

Veckan på dagensbok.com

Det är nånting konstigt på gång nu, nåt som ändrats därute. Det är ljuset, det är luften, det är lukten av en sommar som lägger sig tillrätta för att vila upp sig inför nästa år. Det är: Hösten, helt enkelt. Men! Ännu återstår en sista skälvande vecka av augusti. Det är veckan när vi kanske tar det där sista doppet, sitter några sista gånger på uteserveringar, går på sommarens sista festival eller kanske ännu hellre lägger oss en sista gång ute i hängmattan med en bra bok.

Dagensbok.com bjuder som vanligt på en massa trevliga tips som du kan ta del av.

Idag skriver Ebba om Susanne Halvardssons Natt – Drömlika fragmentariska dikter som genom nio teman söker skildra om nattens väsen.

Oscar har satt tänderna i Don Winslows Frankie Machine – En deckare som likt Sopranos även visar hur symbiosen mellan yrkeslivet och privatlivet kan se ut, när man valt att göra karriär inom den organiserade brottsligheten.

Som om det inte vore nog kommer Sofia att recensera rysaren Skuggvarelser av Magnus Nordin senare i veckan.

Dessutom berättar Lina om fotoboken Fler tråkiga vykort av Jeppe Wikström – En uppföljare till hans tidigare samling av tråkiga vykort från 50- och -60talet. Stolta porträtteringar av stelbenta byggnader. Idag väldigt skrattretande fenomen, men också som en vacker påminnelse om att även betongen en gång var värd att hyllas.

Trevlig vecka!

Anna Carlén

Publicerad: 2010-08-24 21:37 / Uppdaterad: 2010-08-24 21:37

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?