Nyhet

Världens längsta bokbord fyller 20

Nästa vecka är det åter dags för Stockholms Kulturfestival och vad är väl mer kultur är festivalens årliga bokbord? I år är det dessutom 20-årsjubileum för denna bokälskarnas minijulafton, som drar igång klockan 11 på Drottninggatan under söndagen.

Som en försmak till höstens bokmässa serveras 500 bokbord med böcker du inte visste, eller kanske hade glömt att du ville läsa. I samband med bokbordet blir det dessutom stadsvandringar i Per Anders Fogelströms och Sonja Åkessons fotspår och författarmöten med Ernst Brunner, Alexandra och Alexander Ahndoril(alias Lars Kepler) med flera.

Stockholms Kulturfestivals hemsida kan du läsa hela programmet för bokbordsdagen.

Anna Carlén

Publicerad: 2010-08-05 14:46 / Uppdaterad: 2010-08-06 12:17

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?