Hej!
Jag jobbar med ett TV-program som heter Hej Litteraturen! som ska gå på UR. Det är en tv-serie som handlar om litteratur i modern tappning. Jag söker till ett avsnitt ett antal personer som bor i Stockholm som efter att ha läst en bok blivit ”besatta” av något/gjort något drastiskt/annorlunda/galet på ett eller annat sätt, gjort en förändring i livet. Tatuerat något på sin kropp från en bok, gjort något äventyrligt, hoppat bungyjump, läst om vampyrer, blivit besatt och åkt ut i världen för att utforska vampyrer. Jag söker personer i olika åldrar och undrar om någon här har tips på människor som har en haft en liknande upplevelse av en bok? Inspelningen är den 7 eller 10 maj som det ser ut nu och tar en timma ca.

Ring gärna på 08-784 4021 eller mejla på apo@ur.se.

Tack på förhand!/Agnes Pörge

Hej Litteraturen! redaktionen