Nyhet

Sveriges Radios Romanpris

I kväll utses Sveriges Radios Romanpris under en utlovad glittrig gala i Berwaldhallen. Till galan, som startar 18:00, är det fri entré men biljett måste hämtas i förväg. För den som är nyfiken men inte vill bege sig dit är det bara att skruva på P1 18:15 då galan direktsänds. Den vinnande boken utses av en lyssnarjury som sedan i fredags diskuterat kring de sex nominerade böckerna och kommit fram till tre stycken finalister. Diskussionerna finns tillgängliga på sr.se. Mäster och Glitterscenen finns båda recenserade på dagensbok och har båda tilldelats betyg 8.

Alexandra Coelho Ahndoril Mäster

Monica Fagerholms Glitterscenen

Aris Fioretos Den siste greken

Oscar Rooth

Publicerad: 2010-03-15 14:53 / Uppdaterad: 2010-03-24 21:04

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?