Nyhet

Smått förlagt. Bokmässa i Malmö

Lördag den 24 februari arrangerar Rámus förlag och kulturföreningen Inkonst bokmässa i Malmö för små och medelstora förlag. Mer än 50 förlag och tidskrifter kommer att vara på plats i Inkonsts klubblokaler på Bergsgatan 29 i Malmö. Under dagen hålls litteraturuppläsningar och samtal, och på kvällen blir det mingel och mera framträdanden.

Medverkar gör bland andra författarna Ida Börjel, Pär Thörn, Magnus William-Olsson, Martin Glaz Serup, Jan Sigurd, Anna Jörgensdotter, Mikael Bergstrand, Mats Kolmisoppi, Dick Harrison, Emil Jensen, Bo Cavefors, Ann Hingström och Madeleine Brandin.

Hela programmet hittar du på Rámus förlags hemsida.

Helena Hansen

Publicerad: 2007-02-16 01:15 / Uppdaterad: 2010-02-20 12:03

Kategori: Nyhet

Inga kommentarer ännu

Kommentera eller pinga (trackback).

Du kan använda: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

168 timmar

Annonser

AdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAdAd

Vill du vara med?